FAQ

My Color Box

Hoe gebruik ik mijn My Color Passport?

In de achterste gleuf van je paspoort zitten 4 kleurenkaarten met 8 basiskleuren en telkens 2 nuances. Deze 24 kleuren zijn jouw hoofdkleuren die je best dicht bij het gelaat draagt, bv. een shirt, bloes of sweater. Elk kaartje is voorzien van 6 gaatjes.

Wanneer je een kleurkaartje voor de kleurenmozaïek in de voorste gleuf van het paspoort schuift, komen er 6 combinatiemogelijkheden tevoorschijn. Deze kleuren passen perfect samen waardoor je heel makkelijk je outfit kan samenstellen. Het grote vierkant geef je kleurenmogelijkheden voor je broek, short of rok en het kleine streepje geeft je de optimale kleuren voor je accessoires aan.

My Color Passport app en website

Hoe deel ik een kleurenpalet?

Boven alle bewaarde kleurenpalletten vind je steeds een 'share' knop. Het enige wat je hoeft te doen is hierop klikken en jouw social media platform naar keuze selecteren.

Wat valt er te ontdekken in de My Color Passport app?

De My Color Passport app biedt je een persoonlijke digitale kleurenwereld, met extra kleuren, combinatiemogelijkheden en leuke kleur, mode en beauty nieuwtjes en tips.

We overlopen het menu van de app van links naar rechts:

1. Nieuws:  Leuke artikels over kleuren en aanbiedingen voor jouw MCP-profiel

2. Kleur: Een kleurenwiel waarmee je combinaties kan creëren, met trendkleuren kan experimenteren en je favoriete kleuren ter beschikking hebt

3. Paspoort: Jouw persoonlijk kleurenprofiel met jouw (trend)kleuren

4. Bewaard: Een overzicht van al je gemaakte en bewaarde kleurenpaletten

5. Camera: De “color picker” waar je met gefotografeerde of opgeslagen beelden meteen kleuren kan herkennen en nagaan of ze bij jou passen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem, open het log-in venster en klik op “wachtwoord vergeten”. Volg het proces om je wachtwoord te recupereren of een nieuw wachtwoord te verkrijgen.

Hoe kan ik me inloggen op de My Color Passport website?

Ga naar "log in" in de navigatie en geef het e-mailadres in dat je gebruikt hebt tijdens je My Color Passport kleurenanalyse. Vervolgens geef je het paswoord in dat je zelf gekozen hebt bij het activeren van je profiel.

Inloggen op mycolorpassport.com dient om toegang te verkrijgen tot jouw persoonlijke digitale zone. Om te kunnen inloggen dien je een My Color Passport aan te kopen in één van de geselecteerde ICI PARIS XL-verkooppunten.

Het spreekt voor zich dat je privacy niet in het gedrang komt.

Hoe installeer ik de My Color Passport app?

Open de App Store (iOS) of Google Play (Android), afhankelijk van welk toestel je gebruikt. Zoek de My Color Passport app en download hem. Open vervolgens de app en log in met je persoonlijke gegevens (je opgegeven e-mailadres tijdens de registratie en een zelfgekozen wachtwoord). Hierna kun je aan de slag met de app.

Ik heb My Color Passport aangekocht maar ontving geen activatiemail voor de app en website?

De activatiemail komt in sommige gevallen in de "spam" of "ongewenst" folder van je mailbox terecht. Ga dus zeker na of de mail in deze folders terecht gekomen is. Als je hem daar niet terugvindt, kun je ons contacteren via hello@mycolorpassport.be.

Mijn My Color Passport app opent op een blanco pagina. Wat kan ik hieraan doen?

Om de app steeds te verbeteren, updaten we hem regelmatig. In sommige gevallen opent de app tijdens zo'n periode op een blanco pagina. Om dit op te lossen kun je je afmelden en vervolgens terug aanmelden. Om je af te melden ga je naar je persoonlijk paspoort in de app (het logo in het midden onderaan) en tik je het deurtje rechtsboven aan. Vervolgens kun je je opnieuw aanmelden.

Welkom in jouw persoonlijke kleurenwereld!

Deze zone is voorbehouden voor klanten die een MCP hebben aangekocht. Deze persoonlijke webruimte bevat dezelfde functionaliteit als de MCP mobile app. Vul hier je e-mail adres dat je gebruikt hebt bij je kleurenanalyse en het wachtwoord dat je koos tijdens de activering van je profiel.