MY COLOR PASSPORT is een persoonlijke kleurencoach en wereldwijd gepatenteerd hulpmiddel om betere kleurencombinaties te creƫren. Het is jouw ideale coach tijdens het shoppen en bij het selecteren van een outfit.

MY COLOR PASSPORT is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. Deze kleurencoach werd vier modeseizoenen (twee jaar) lang getest in diverse modewinkels en is nu klaar om op jullie losgelaten te worden. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden.

MY COLOR PASSPORT biedt een persoonlijk kleurenprofiel aan in een persoonlijke gebruiksomgeving met aangepaste kleurenanalyse voor jouw type. Je persoonlijke My Color Passport is vergezeld door een digitale kleurenwereld waar je allerlei kleurentips en deals op maat terugvindt.

MY COLOR PASSPORT helpt miskopen de wereld uit en helpt je om modestukken op een goede manier te combineren. Maar vooral, het geeft je de nodige portie zelfvertrouwen over je look!

Welkom in jouw persoonlijke kleurenwereld!

Deze zone is voorbehouden voor klanten die een MCP hebben aangekocht. Deze persoonlijke webruimte bevat dezelfde functionaliteit als de MCP mobile app. Vul hier je e-mail adres dat je gebruikt hebt bij je kleurenanalyse en het wachtwoord dat je koos tijdens de activering van je profiel.