Wat is My Color Passport?

My Color Passport is je persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach die kleuren aanreikt die bij jou passen en inspireert om kleuren te combineren. Combineer, creëer, experimenteer, en shop alleen nog dingen die verrassend goed bij elkaar én bij jou passen.

Een My Color Passport-kit bevat:

  • Een persoonlijke kleurenanalyse.
  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
  • Toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld
  • Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen
  • Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes!

 

KOOP MY COLOR PASSPORT

 

Hoe wordt je kleurenprofiel bepaald?

My Color Passport is een kleurencoach, gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde kleurenanalyse. Je persoonlijke kleurprofiel wordt bepaald door een Color PRO op basis van je fysieke kenmerken en je kleurpersoonlijkheid. Vervolgens kom je te weten welk profiel jij bent en ontvang je je persoonlijke My Color Passport waar je mee aan de slag kan!

KOOP MY COLOR PASSPORT

MCP

Hoe kan ik My Color Passport kopen?

Je kunt My Color Passport en een My Color Passport cadeaubon kopen bij geselecteerde verkooppunten van ICI PARIS XL. De MCP cadeaubon kun je in dezelfde verkooppunten omruilen voor een kleurenanalyse met een Color PRO en een My Color Passport-kit.

INFO VERKOOPPUNTEN

mcp

Welkom in jouw persoonlijke kleurenwereld!

Deze zone is voorbehouden voor klanten die een MCP hebben aangekocht. Deze persoonlijke webruimte bevat dezelfde functionaliteit als de MCP mobile app. Vul hier je e-mail adres dat je gebruikt hebt bij je kleurenanalyse en het wachtwoord dat je koos tijdens de activering van je profiel.